Новини

Вже завтра Седрік Філдс буде у Київі!

Завтра, 9 травня відомий боксер прилітає для бою з кандидатом в мери Києва Єгором Бенкендорфом. Зустрічати Філдса в 13:40 в терміналі «С» аеропорту Бориспіль, буде тренер Єгор Бенкендорфа Аліна Шатернікова. Седрік Філдс прибув для бою на титул інтернаціонального чемпіона України.

10 травня о 13:00 у столичному Альта-центрі (проспект Московський 11-а), проти зірки світового боксу, суперваговика Седріка Філдса на ринг вийде дебютант, директор компанії Інтер Медіа Продакшн, продюсер, кандидат в мери Києва Егор Бенкендорф. Егор виборюватиме титул інтернаціонального чемпіона України в найпрестижнішій вагової категорії.

Аліна Шатерникова (чемпіонка світу по боксу, тренер Єгора Бенкендорфа): «Це буде цікавий бій! Єгор практично готовий, я за нього хвилююся, звичайно ж. Але він виявився хорошим учнем. Головне – сила духу і воля до перемоги, а ці якості у нього присутні».

Бій Філдз – Бенкендорф відбудеться в рамках турніру «Битва за Київ». Егор Бенкендорф закликає усіх кандидатів змагатися за місце мера Києва по-спортивному чесно та прозоро, а також запрошує їх прийняти участь у цих змаганнях.

Раніше Егор Бенкендорф заявляв таке: «Я хочу підкреслити, що будучи поклонником боксу, як виду спорту, я не прихильник кулачних боїв в політиці. Я вважаю, що кулаками треба працювати на рингу, а в політиці треба працювати головою. Хоча наші сьогоднішні політики щосили намагаються довести зворотне».

Отримання додаткової інформації та акредитація:
Замрій Денис
8 (067) 243 18 42
info@benkendorf.kiev.ua

08.05.2008 20:18