Новини

Не відпускайте Юлю! Заява кандидата в мери Єгора Бенкендорфа

Ми повинні прикласти всі зусилля для того, щоб Юлія Тимошенко залишилася прем‘єром. Вона нам винна!

Останні події, що відбуваються в політикумі, не можуть не хвилювати нас, простих виборців. Ми не можемо допустити того, щоб Юлію Володимирівну прибрали з посади прем‘єр-міністра. Навіть якщо це відбудеться з її бажання.

Вона не виконала своїх передвиборних обіцянок. І якщо вона піде у відставку – вона їх і не виконає. Ще не повернули навіть по 1000 гривень всім вкладникам Ощадбанку СРСР, адже обіцяли повернути всю суму. Ще не відмінений заклик. Ще не сдержана інфляція. І так далі.

Якщо Юлія Тимошенко сьогодні залишить пост прем‘єра – вона просто скаже, що їй не дали можливість цього зробити. І, з новими вже обіцянками, прийде в київську міську раду. А там… їй теж що-небудь перешкодить.

Давайте дамо їй працювати, давайте залишимо її на чолі Кабміну. І подивимося, чого насправді вона стоїть. І подивимося, чого насправді вона стоїть. Це дуже важливо напередодні 2009 року. Як би нам не зробити ще одну помилку при виборі Президента. Не піддатися на красиві обіцянки.

Сьогодні Юлія Володимирівна, можливо, сама хоче своїм відходом анулювати всі свої обіцянки. Інакше, як пояснити блокування трибуни партією, яка фактично знаходиться при владі. А можливо і ні. На жаль, це можна перевірити тільки одним шляхом – дати їй попрацювати прем‘єром до кінця року.

14.05.2008 20:04