Новини

«Скажена бджола» проти «Великого оленя»

І маленька бджола виявляється, може добряче вжалити великого оленя. Принаймні це непогано вдалося Єгору Бенкендорфу. Кандидат на посаду міського голови в боксерському поєдинку здобув титул інтернаціонального чемпіона України у найпрестижнішій вагової категорії. Директор компанії «Інтер Медіа Продакшн», відомий продюсер на прізвисько «Скажена бджола» вперше в житті вийшов на ринг. А його першим суперником став суперваговик Седрік Філдс. «Великий олень» – так називають американця, який аж на сорок кілограмів важче за свого опонента.

Алина Шатерникова, чемпіонка мира и Європи:

Седрік Філдс бився за Маскаєвим, це досить високий рівень. Це топ-боксер, це дуже сильний боксер. Тому я довго відмовляла Єгора від цього бою. Але Єгор – авантюрист по натурі, тож він сказав, що бажає бачити своїм першим суперником саме Седріка Філдса.

Хоча Седрік залякував Бенкендорфа як міг, той протримався на ринзі три раунди по дев’яноста секунд. Лише в середині двобою боксер-дебютант пропустив від американця кілька добрячих ударів. На початку другого раунду Седрік провів удар, після якого Єгор опинився в нокдауні.

Егор Бенкендорф, інтернаціональний чемпіон України:

Сила удару Седріка близько вісімсот кілограмів. Він попав мені пару раз добряче. Але якщо б я потрапив під його прямий – мене б мабуть винесло за ринг. Але, мені пощастило.

Єгор швидко отямився від удару і довів бій до кінця. У підсумку арбітри присудили бойову нічию. Втім Седрік Філдз не вагаючись віддав чемпіонський пояс Бенкендорфу.

Седрік Філдз, відомий боксер:

Він маленький, але він не побоявся вийти проти мене, здоровенного дядьки, який перемагав Шенона Брігса. Я вже десять років боксую, але такої відваги ще не бачив. Він справжній чемпіон і я поважаю його за це.

.

12.05.2008 16:52