Новини

Єгор Бенкендорф приймає бій.

Нещодавно в пресі з‘явилася інформація про мій бій з відомим американським боксером Седріком Філдсом. У зв‘язку з цим мене питають, чи це не брехня?

Ні, не брехня. Я дійсно вирішив битися з відомим боксером по кличці Big Buck. Бій дійсно проходитиме 17 травня цього року в рамках змагання «Битва за Київ».

Не дивлячись на агресивну назву, я не хочу, щоб цей бій сприймався негативно. Це спортивне змагання. Свято сили духу і здоров‘я. Я знаю, що Седрік Філдс сильніше за мене фізично, але я можу протиставити йому силу свого духу і прагнення до перемоги.

І саме це я хочу продемонструвати киянам, як кандидат в мери столиці. Можливо, інші кандидати в мери Києва сильніше або багатше чим я. Можливо, у них є більше впливу і ресурсів. Але у мене є сила духу, прагнення до перемоги в перегонах за крісло мера і упевненість в своїй правоті. Упевненість в тому, що мої вчинки, моя програма і моя команда принесе благо всім киянам.

Ще хочу підкреслити, що будучи поклонником боксу, як виду спорту, я не прихильник кулачних боїв в політиці. Я вважаю, що кулаками треба працювати на рингу, а в політиці треба працювати головою. Хоча наші сьогоднішні політики щосили намагаються довести зворотне.

24.04.2008 23:37