Новини

Єгор Бенкендорф зібрав 7000 підписів.

Коли з‘явилася новина про те, що Єгор Бенкендорф висуває свою кандидатуру в заходи Києва, багато хто вирішив, що це черговий жарт відомого продюсера. Але Єгор довів зворотне, зібравши 7000 підписів. В середу 9 квітня він подасть свої підписи в Київську територіальну виборчу комісію.

Допомагати йому будуть зірки, що вже здали за нього підписи, а саме: Андрій Цаплієнко, група Алібі, Брати Карамазови, Олександр Крікун, Інна Цимбалюк і Аліна Шатерникова. А також 500 киян з групи підтримки.

Передача підписів відбудеться в середу, 9 квітня в 10:00 за адресою Хрещатик 36.

Багато відомих людей вже поставили свої підписи на підтримку кандидата в мери Києва Єгора Бенкендорфа. Серед них чемпіон світу по метанню мелена Олександр Крікун, чемпіонка світу по боксу Аліна Шатерникова, олімпійська чемпіонка по вольній боротьбі Ірина Мерлені, майстер спорту з художньої гімнастики Ілона Радзівіл, Брати Карамазови, Інна Цимбалюк, Ігор Кондратюк.

За словами Аліни Шатернікової, вона підтримала Єгора Бенкендорфа, тому що він не належить ні до однієї політичної сили. “Він політично незаангажований, не переслідує меркантильних інтересів. Зате він хороший боєць, дуже багато працює і здатний на самостійні рішення навіть під серйозним тиском”, – підкреслила Шатерникова.

В той же час, чемпіон світу Олександр Крікун заявив, що підтримав Єгора Бенкендорфа за його організаторські і управлінські здібності. “Я знаю його працездатність і уміння навести порядок, а також докласти всі необхідні зусилля для досягнення поставленої мети”, – відзначив Крикун.

Нагадаємо, 26 березня Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала дев‘ять заяв від осіб про намір балотуватися на посаду Київського міського голови. Серед цих кандидатів під номером 7 зареєстрований відомий теле- і кінопродюсер Єгор Бенкендорф.

11.04.2008 23:46